B-10 SILVER

Baghetă decorativă cu model pentru perete

Lungime: 2 ml 
Suprafața acoperită pe perete și grosime: 45,5 mm x 9 mm 
Lățime baghetă: 45 mm (4,5 cm)
Culoare: parțial argintie
Producător: Marbet - Polonia

Fabricată din polistiren expandat la presiune înaltă, astfel modelul este deosebit de neted și rezistent, Perfect pentru decorarea pereților și tavanului în camere, bucătărie, hol și în baie. Este o baghetă tip bordură (cu spatele drept) folosită pentru separarea culorilor de pe perete, sau se pot realiza ancadramente dreptunghiulare, conferind încăperii o eleganță deosebită la costuri mici. Din varietatea de modele și mărimi toată lumea își poate găsi decorul dorit pentru locuință, birou, cabinet, salon, restaurant, cafenea, sală de nunți, showroom, etc.

Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: nu este indicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi gen montage kit sau cu conținut de silicon, deoarece acestea în compoziția au agenți care pot deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului  TITAN PREMIUM (Marbet) sau  MESTER DECOR disponibile la tub de 310 ml. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se folosește etanșant acrilic. Recomandăm etanșanții permanent flexibili și vopsibile TITAN AKRYL  (Marbet) sau  MESTER ACRIL disponibile la tub de 310ml la preț foarte convenabil. 

Bagheta înainte sau după montare se poate vopsi cu vopsea acrilică sau pe bază de apă. Nu necesită amorsare prealabilă dacă suprafața ei este curată (fără urme de amprentă sau praf din timpul transportului sau montării). A nu se folosi vopsele ce conțin solvenți sau diluanți organici.

Unelte neceare pentru montare:
-  dispozitiv de tăiat în unghi;
-  fierăstrău dinți fini;
-  pensulă.