E-1

Baghetă simplă pentru colț

Lungime: 2 ml
Acoperă (perete x tavan): 22 mm xi 22 mm
Lățime baghetă: 31 mm (3,1 cm)
Culoare: albă
Producător: Marbet - Polonia

Baghetă pentru decorarea colțului dintre tavan și perete, fabricată din polistiren prin extrudare, procedeu ce asigură o suprafață uniformă și netedă, rezistentă, modele pronunțate cât și o stabilitate longitudinală pronunțată, astfel se poate monta foarte ușor. Destinat pentru decorarea colțului din camere, bucătărie, hol, baie,Se poate folosi în combinație cu baghete tip bordură montabile pe perete, astfel contribuind la aspectul spectaculos al úncőperii la costuri infime.

Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: nu este indicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi ce conțin silicon sanitar sau universal, deoarece acidul acetic din compoziția acestora poate deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului MESTER DECOR disponibil în oferta noastră. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se poate folosi un etanșant acrilic. Recomandăm MESTER ACRIL etanșant de calitate, disponibil la tub de 310ml la preț foarte convenabil. 

Bagheta înainte sau după montare se poate vopsi cu vopsea acrilică (dispersie apoasă). Nu necesită amorsare prealabilă dacă suprafața ei este curată (fără urme de amprentă sau praf din timpul transportului sau montării). A nu se folosi vopsele ce conțin solvenți sau diluanți organici.