B-7

Baghetă decorativă cu model pentru colț

Lungime: 2 ml 
Suprafața acoperită (perete x tavan): 53 mm x 53 mm 
Lățime baghetă: 75 mm (7,5 cm)
Culoare: albă
Producător: Marbet - Polonia

Fabricată din polistiren expandat la presiune înaltă, rezultând un produs cu densitate ridicată, cu profilatură deosebit de netedă și rezistentă, Ideal pentru decorarea colțului dintre perete și tavan în camere, bucătărie, hol și în baie, conferind încăperii un grad și mai ridicat de eleganță la costuri modice. Din varietatea de modele și mărimi toată lumea își poate găsi decorul dorit pentru locuință, birou, cabinet, salon, cameră de hotel, restaurant, cafenea, sală de nunți, showroom, etc.

Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: este contraindicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi gen montage kit sau cu conținut de silicon, deoarece acestea în compoziția au agenți care pot deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului  TITAN PREMIUM (Marbet) sau  MESTER DECOR disponibile la tub de 310 ml. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se folosește etanșant acrilic. Recomandăm etanșanții permanent flexibili și vopsibile TITAN AKRYL  (Marbet) sau  MESTER ACRIL disponibile la tub de 310ml la preț foarte convenabil. 

Bagheta înainte sau după montare se poate vopsi cu vopsea acrilică sau pe bază de apă .Nu necesită amorsare prealabilă dacă suprafața ei este curață (fără urme de amprentă sau praf din timpul transportului sau montării). A nu se folosi vopsele ce conțin solvenți sau diluanți organici.

Unelte neceare pentru montare:
-  dispozitiv de tăiat în unghi;
-  fierăstrău dinți fini;
-  pensulă.