Informații utile despre livrare, plată.

Profilul nostru principal este vânzarea de produse în regim engros și doar într-o mică proporție în regim endetail. Nu suntem un magazin online. Totuși încercăm să deservim pe cât posibil solicitările clienților de pe teritoriul României. Dar vă rugăm să țineți cont de condițiile de mai jos. nu se admit excepeții de la acestea.

Pentru clienții din Oradea și zonele limitrofe

Depozitul nostru se află în Oradea pe Calea Borșului 45N6 clădire C2 incinta 222. În cadrul depozitului avem un showroom unde vă putem prezenta în format de 20 cm lungime mostre cu baghetele din oferta noastră. Pentru clienții din Oradea nu se asigură livrare. Produsele cumpărate direct din showroom de persoane fizice trebuiesc achitate în numerar sau card prin POS și ridicate de la sediul nostru. Pentru persoane juridice la cerere (și pe baza solicitării verbale exprese prealabilă, că doresc să cumpere pe personană juridică) se asigură factură ce se poate achita pe loc în numerar sau prin OP cu dovadă de transfer, având în vedere ca în momentul ridicării mărfii să existe o confirmare de către serviciul nostru financiar a recepției banilor în contul nostru bancar. Dacă nu se solicită factură se va emite un bon fiscal cu trecerea CUI pe bon în cazul sumelor până la echivalentul în RON la cursul valabil pe ziua respetivă emis de BNR a sumei de 100 Euro inclusiv TVA.

Pentru clienții din țară

Comanda se va plasa doar în scris în email (chiar dacă se poartă o conversație telefonică în prealabil). Acesta se va confirma cu ofertă de preț cu totalul contravalorii comenzii și o estimare a taxei de transport pe baza informațiilor oferite de aplicația selfawb al Fan Courier. Produsele se vor expedia prin curierat rapid Fan Courier. În cazul în care clientul dorește prin alt serviciu de curierat rapid, clientul se va ocupa de ordinul de trimitere al curierului cât și de redactarea AWB-ului.

Pentru comenzi cu valoare totală de 600 RON cu TVA se asigură transport gratuit și fără plata taxei retur al rambursului în localitățile unde Fan Courier are acoperire fără taxă suplimentară (de kikilometri) sau în vederea ridicării personale de la cel mai apropiat sediu Fan Courier în cazul localităților cu taxă suplimentară de kilometri (este posibilă generarea unei estimări de cost pe site-ul www.fancourier.ro).

Informație importantă  pentru clienții persoane fizice din țară: în cazul comenzilor care totalizează mai puțin de 1.000 RON inclusiv TVA plata taxei de transport și taxei de returnare al numerarului (de la ramburs) vă revine în totalitate. Vă informăm, că la Fan Courier primul kilogram este taxat la 29 RON (incl. TVA), celelalte kilograme suplimentare cu 2.50 RON (incl. TVA), taxa de returnare al numerarului rambursului percepută de Fan Courier este de 26 RON. Adică o expediție de 1 Kg pentru o persoană fizică se taxează de către Fan Courier cu 55 RON (incl. TVA). Vă rugăm NU ne trageți la răspundere din cauza taxelor practicate de Fan Courier. Noi v-am informat, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm găsiți soluții alternative să vă rezolvați transportul.

Dacă clientul optează pentru o altă companie de transport prin curierat rapid, se obligă să facă toate demersurile ca comanda sa să fie ridicată de curier, inclusiv intocmirea și transmiterea AWB-ului către noi. 

Nu expediem cu Poșta Română!